Beste toneelliefhebber,

Het is weer die tijd van het jaar en eindelijk, jawel eindelijk, kunnen wij weer doen waar we goed in zijn. Namelijk op de planken staan om jullie een geweldige en plezante avond te bezorgen!

In de afgelopen periode hebben we wel enkele aanpassingen gedaan zodat het zowel voor jullie als voor ons wat gemakkelijker is. Hieronder een overzicht hoe de reservaties lopen:

    1. Klik op “Reserveer hier!”
    2. Een nieuwe pagina zal geopend worden waarbij de persoonlijke gegevens ingegeven moeten worden alsook naar welke voorstelling U wilt komen kijken. Zodra alles ingegeven is, klik dan op “Volgende”
    3. Klik op de plaats of plaatsen die U wilt reserveren. Zodra U alle plaatsen gekozen zijn, ga helemaal naar onder in het scherm en klik op “Volgende”
    4. Een overzicht zal op het scherm getoond worden. Belangrijk hier is dat U het reservatiebewijs meteen afdrukt, er zal GEEN mail meer verstuurd worden!
    5. Ga, op de dag van de voorstelling, met het reservatiebewijs naar de kassa voor de betaling en om het toegangsbewijs te krijgen.

Zo, de knop “Reserveer hier!” staat hieronder!

Reserveer hier!

Reservaties zijn enkel geldig via het reservatieformulier. Alle andere reservaties (via mail of het contactformulier) worden niet geaccepteerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *