Algemeen

Voorstelling 2022

Mijn vrouw heet Maurice

Frank De Plukker is een niet zo succesvol makelaar die zijn tijd afwisselend doorbrengt bij zijn kunstzinnige echtgenote Marion of bij zijn flamboyante maîtresse Katrien. De jaloerse partner van Katrien, Roger, is nijdig en woest van al die flikflooierij. Maar ook maîtresse Katrien is de onophoudelijke leugens van haar minnaar Frank spuugzat en wil de echte waarheid eens deftig aan zijn vrouw komen vertellen. Daar wil Frank met alle mogelijke middelen een stokje voor steken. Als de nood het hoogst is, is de redding nabij… Althans dat hoopt Frank want net op het moment dat alles lijkt te escaleren, passeert heel toevallig Maurice, een vrijwilliger van Spullenhulp. Is Maurice de redder in nood? 

‘Ma femme s’ appelle Maurice’ is een toneelstuk van de Parijse auteur Raffi Shart dat al sinds jaren wordt opgevoerd in Franse theaterzalen. Het succes was zo groot, dat dit toneelwerk werd verfilmd. Deze komische klucht werd vertaald door Antwerpenaar Guy Keeren en is bij Vlaamse toneelgezelschappen aan een opmars bezig.

We wensen je veel kijk- en luistergenot met ‘Mijn vrouw heet Maurice”.

Alle voorstellingen gaan door in CC ’t Poorthuis te Peer met aanvang om 20 uur:

  • Zaterdag 26 november 2022
  • Zaterdag 3 december 2022
  • Vrijdag 9 december 2022
  • Zaterdag 10 december 2022
  • Vrijdag 16 december 2022
  • Zaterdag 17 december 2022

Tickets reserveren voor deze voorstellingen kan vanaf Woensdag 2 November om 18:00 uur.

Reservaties zijn enkel geldig via het reservatieformulier. Alle andere reservaties (via mail of het contactformulier) worden niet geaccepteerd.

Volg deze site voor meer informatie over onze voorstellingen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *